+40 232 223 016      +40 758 084 132     

Bine ati venit


Returnarea Produselor


Cumparatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitatii si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la achizitionarea produsului.

In acest scop Cumparatorul trebuie sa notifice Vanzatorul privind intentia de returnare. Notificarea Vanzatorului se poate face prin telefon 0232 223016, prin email la adresa office@7art.ro, prin folosirea formularului de contact sau prin posta la adresa: SC Art Limited SRL, Iasi, Soseaua Bucium nr 55 L, cod 700281, Romania. Data achizitionarii produselor este inscrisa pe bonul fiscal sau pe factura fiscala.

In scurt timp de la notificare Cumparatorul va fi contactat de catre un reprezentant al Vanzatorului cu care se vor stabili detaliile returnarii produselor. Produsul trebuie returnat cu toate etichetele intacte, nedeteriorat si fara urme de purtare.
Returnarea se face doar prin intermediul firmelor de curierat, la adresa: SC Art Limited SRL, Iasi, Soseaua Bucium nr 55 L, cod 700281, Romania, sau prin prezentarea directa la sediul firmei. Nu se accepta retururi expediate prin Posta Romana. Pentru produsele ridicate din magazin si achitate in numerar, pentru returnarea produselor Cumparatorul trebuie sa prezinte bonul fiscal cu care au fost achizitionate acestea.

Contravaloarea transportului retur este suportata de catre Cumparatorul care solicita returul in concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare. Nu primim colete retur cu plata ramburs!

Daca la comanda initiala Cumparatorul a beneficiat de transport gratuit (ca urmare a faptului ca valoarea totala a produselor achizitionate a depasit 150 LEI, (TVA inclus) in urma returnarii totale a comenzii, Cumparatorul va trebui sa achite si valoarea transportului initial de la Vanzator la Cumparator.
Daca in urma returnarii partiale a comenzii valoarea produselor nereturnate ramase in proprietatea Cumparatorului depaseste 150 LEI (TVA inclus) cumparatorul nu va trebui sa achite valoarea transportului initial de la Vanzator la Cumparator.
Daca in urma returnarii partiale a comenzii valoarea produselor nereturnate ramase in proprietatea Cumparatorului este mai mica decat 150 LEI (TVA inclus) cumparatorul va trebui sa achite si valoarea transportului initial de la Vanzator la Cumparator.
Valoarea transportului initial de la Vanzator la Cumparator se va deduce (scadea) din valoarea produselor returnate la Vanzator si pentru care Vanzatorul trebuie sa achite contravaloarea lor Cumparatorului.
Valoarea transportului initial de la Vanzator la Cumparator se stabileste conform tarifelor practicate de firma FAN Courier: 10 LEI fara TVA pe primul Kg, Cost Ramburs 5 LEI fara TVA, 0.8 LEI fara TVA pentru fiecare Km facturat suplimentar.

Pentru produsele returnate care indeplinesc toate cerintele specificate mai sus, contravaloarea lor se va transfera Cumparatorului prin transfer bancar, sau numerar pentru Cumparatorii din Iasi.  In acest scop Cumparatorul va trebui sa transmita Vanzatorului prin email contul IBAN format din 24 caractere precum si numele titularului de cont.

 

Cumparaturi Sigure

Comanda on-line si plateste cu cardul bancar. Platile sunt 100% securizate...

 
 

Asistenta telefonica

Solicita informatii Luni-Vineri 08.00 - 16.30, Tel 0232 223016, 0758 084132

 
Acest site folose┼čte cookies! Prin continuarea navigarii te declari de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informatii vezi Cookie policy page.
x