+40 232 223 016      +40 758 084 132     

Bine ati venit


Termeni si Conditii


Proprietatea

Site-ul www.7art.ro este proprietatea SC Art Limited SRL, numita in continuare Vanzator. Continutul si elementele de grafica ale site-ului www.7art.ro, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin SC Art Limited SRLSC Art Limited SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila a utilizatorului. Astfel, utilizatorii site-ului nu pot ridica nicio obiectie cu privire la modificarile realizate.

Accesul si utilizarea site-ului www.7art.ro se supun prevederilor specificate in pagina “Termeni si Conditii”. SC Art Limited SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in pagina "Termeni si conditii".


Datele de identificare si contact ale SC Art Limited SRL:
Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J22/907/2006
Cod unic de inregistrare: RO 18564002
Sediul social: Iaşi, Soseaua Bucium nr 143, cod 700276, Romania
Punct de lucru: Iasi, Soseaua Bucium nr 55L, cod 700281, Romania
Numere de telefon: 0758 084132, 0232 223016.
Adresa de e-mail: office@7art.ro
Cont bancar: RO03RZBR0000060013549105 deschis la Raiffeisen Bank Iasi

Coordonate GPS:

DD (Grade zecimale): 47.127307 27.620132
DMS (grade, minute, secunde): N 47° 7' 38.305'' E 27° 37' 12.475''

Detalii produse

Comanda produselor se face exclusiv online. Produsele sunt oferite in limita stocului detinut de Vanzator, utilizatorii site-ului urmand sa fie anuntati in momentul in care un produs nu mai este disponibil fie prin afisarea mesajului “stoc epuizat” in cadrul paginii de Detalii produs de pe site, fie - in cazurile exceptionale cand produsele au fost deja comandate - prin intermediul unui e-mail sau telefon.
In site-ul de vanzari Retail nu exista valoare minima a unei comenzi. In site-ul de vanzari En-Gross valoarea minima a unei comenzi este de 500 LEI fara TVA.
Gama de marimi disponibila pentru un anumit produs este afisata in lista derulanta "Alege marimea" din pagina produsului.

Imaginile produselor publicate pe site au titlu de informativ, putand sa existe mici diferente de culoare intre imaginile prezentate si produsele reale, datorita calitatii fotografierii. Produselor sunt conforme cu descrierea din Pagina Produsului.
Preturile produselor includ TVA (19%) in site-ul de vanzari Retail si nu includ TVA in site-ul de vanzari En-Gross. Preturile nu includ cheltuielile de transport si ramburs.


Plata produselor

Plata produselor comandate se poate realiza:
- prin ordin de plata, anterior expedierii produselor;
- la primirea produselor - prin folosirea sistemului ramburs (plata catre reprezentantul firmei de curierat);
- plata in numerar la ridicarea produsului direct de la sediul firmei - numai in orasul Iasi;
- online cu card bancar prin operatorul de plati Mobilpay - fara comision la Cumparator. Numar telefon Mobilpay pentru suport clienti: 021 5277727 (Folositi acest numar numai pentru suport sau probleme legate de plata online cu cardul bancar).
In cazul platii prin transfer bancar cu ordin de plata, clientul poate urgenta expedierea produselor prin transmiterea unei copii scanate a ordinului de plata la adresa de email office@7art.ro. In ordinul de plata la rubrica detalii se va indica obligatoriu numarul comenzii sau Facturii.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se efectueaza cu firma de curierat FAN Courier, oriunde pe teritoriul Romaniei.
Termenul de livrare este de regula 24 de ore (in cazul in care comanda este facuta pana in ora 15.00).
In perioadele cu promotii, termenul de livrare din depozitul Vanzatorului poate fi prelungit pana la 5 zile lucratoare, datorita numarului foarte mare de comenzi (perioada promotiilor este anuntata pe prima pagina pe site-ul www.7art.ro). Comenzile plasate in perioada Sarbatorilor si vacantelor cand depozitul Vanzatorului este inchis se vor livra in primele zile de dupa incetarea concediului. Perioada de concediu este anuntata intr-o caseta informativa pe prima pagina a site-ului.

Pentru cumparatorii din orasul Iasi care nu doresc livrarea produselor prin firme de curierat, acestea pot fi ridicate de la sediul firmei dar numai in urma comandarii online a acestora. Cumparatorul se poate prezenta la sediul firmei pentru ridicarea produselor comandate numai dupa ce a fost contactat telefonic de catre reprezentantul Vanzatorului si i s-a comunicat data si ora la care poate ridica produsele comandate.  La sediul firmei din Iasi, Soseaua Bucium nr. 55L nu este magazin de prezentare si comercializare cu amanuntul ci doar sectie de productie si depozit. La sediul firmei nu se pot proba produse.
Livrarea produselor va fi realizata numai dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre Cumparator, la numarul de telefon indicat de catre Cumparator in formularul de livrare.
7art asigura transportul gratuit al produselor, pentru comenzi mai mari decat Suma minima pentru transport gratuit (150 LEI TVA inclus, in magazinul Retail, si 500 LEI fara TVA, in magazinul pentru vanzari En-Gross). Transportul gratuit este automat aplicat la finalizarea comenzii, atunci cand valoarea totala inclusiv TVA a produselor din cosul de cumparaturi este mai mare decat suma minima pentru transport gratuit. Transportul gratuit nu se aplica catre localitatile situate in afara ariei de acoperire FAN Courier pentru care se factureaza kilometri suplimentari. Pentru comenzi mai mici decat suma minima,  costurile cu livrarea se calculeaza si se afiseaza pe site (la completarea formularului de livrare) si pe factura Proforma (dupa finalizarea comenzii). Tariful de livrare este dependent de greutatea fizica sau volumetrica a coletului si se stabileste conform tarifelor practicate de firma FAN Courier: 10 LEI fara TVA pe primul Kg, Cost Ramburs 5 LEI fara TVA, 0.8 LEI fara TVA pentru fiecare Km facturat suplimentar.
Atunci cand Cumparatorul alege plata la destinatie, pe langa contravaloarea Transportului, Cumparatorul va achita si valoarea costului Rambursului = acea valoare perceputa de catre firma de curierat pentru a aduce suma de bani de la Cumparator la Vanzatorul Art Limited. Cheltuielile de Transport si Ramburs sunt evidentiate distinct fata de costul produselor in factura trimisa catre cumparator. Prin apasarea butonului "Trimite comanda" Cumparatorul se declara de acord cu costurile de Transport si Ramburs - acestea fiind afisate in formularul de comanda inaintea apasarii butonului Trimite comanda.
Pentru urgentarea livrarii prin firma de curierat FAN Courier cumparatorul poate contacta direct biroul firmei de curierat din orasul de resedinta la numarul de telefon 021 9336.
Vanzatorul isi rezerva dreptul sa expedieze cu intarziere produsele comandate sau sa anuleze comenzile a caror livrare nu poate fi efectuata, in cazuri de forta majora (asa cum sunt acestea definite de catre legislatia romana), cateva exemple in acest sens fiind: incendii, explozii, inundatii, etc.
In cazul nelivrarii, a livrarii cu intarziere sau a livrarii necorespunzatoare, valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Vanzator este reprezentata de valoarea sumei incasate de la Cumparatorul care solicita o asemena compensatie.

Facturarea produselor expediate

Odata cu expedierea comenzilor catre Cumparator, Vanzatorul emite factura fiscala pentru produsele comandate si expediate. Factura fiscala este emisa si expediata prin mijloace electronice pe adresa de email pusa la dispozitia Vanzatorului de catre Cumparator la crearea contului pe site-ul 7art.ro. De asemeni, Cumparatorul poate descarca Factura fiscala din contul sau. Conform art. 155 alin. (28) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, factura este valabila fara semnatura si stampila. Prin apasarea butonului "Trimite comanda" Cumparatorul se declara de acord cu primirea facturii in format electronic prin email sau descarcata din contul sau.

Returnarea produselor

Cumparatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitatii si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la data achizitionarii produsului (data este inscrisa pe factura sau pe bonul fiscal). In acest scop Cumparatorul trebuie sa notifice Vanzatorul privind intentia de returnare. Notificarea Vanzatorului se poate face prin telefon 0232 223016, prin email la adresa office@7art.ro, prin folosirea formularului de contact sau prin posta la adresa: SC Art Limited SRL, Iasi, Soseaua Bucium nr 55 L, cod 700281, Romania.
In scurt timp de la notificare Cumparatorul va fi contactat de catre un reprezentant al Vanzatorului cu care se vor stabili detaliile returnarii produselor. Produsul trebuie returnat cu toate etichetele intacte, nedeteriorat si fara urme de purtare.
Returnarea se face doar prin intermediul firmelor de curierat, la adresa: SC Art Limited SRL, Iasi, Soseaua Bucium nr 55 L, cod 700281, Romania, sau prin prezentarea directa la sediul firmei. Nu se accepta retururi expediate prin Posta Romana. Pentru produsele ridicate din magazin si achitate in numerar, pentru returnarea produselor Cumparatorul trebuie sa prezinte bonul fiscal cu care au fost achizitionate acestea.
Contravaloarea transportului retur este suportata de catre Cumparatorul care solicita returul in concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare. Nu primim colete retur cu plata ramburs!
La returnarea produselor Cumparatorul nu poate pretinde nici un fel de daune, morale sau materiale, peste valoarea sumelor platite pentru comanda returnata.
Daca la comanda initiala Cumparatorul a beneficiat de transport gratuit (ca urmare a faptului ca valoarea totala a produselor achizitionate era mai mare decat suma minima pentru transport gratuit) in urma returnarii totale a comenzii, Cumparatorul va trebui sa achite si valoarea transportului initial de la Vanzator la Cumparator.  Suma minima pentru acordarea transportului gratuit este 150 LEI TVA inclus, in magazinul Retail, si 500 LEI fara TVA, in magazinul pentru vanzari En-Gross.
Daca in urma returnarii partiale a comenzii valoarea produselor nereturnate ramase in proprietatea Cumparatorului depaseste suma minima pentru transport gratuit, cumparatorul nu va trebui sa achite valoarea transportului initial de la Vanzator la Cumparator.
Daca in urma returnarii partiale a comenzii valoarea produselor nereturnate ramase in proprietatea Cumparatorului este mai mica decat suma minima pentru transport gratuit,  Cumparatorul va trebui sa achite si valoarea transportului initial de la Vanzator la Cumparator.
Valoarea transportului initial de la Vanzator la Cumparator se va deduce (scadea) din valoarea produselor returnate la Vanzator si pentru care Vanzatorul trebuie sa achite contravaloarea lor Cumparatorului.
Valoarea transportului initial de la Vanzator la Cumparator se stabileste conform tarifelor practicate de firma FAN Courier: 10 LEI fara TVA pe primul Kg, Cost Ramburs 5 LEI fara TVA, 0.8 LEI fara TVA pentru fiecare Km facturat suplimentar.
Pentru produsele returnate care indeplinesc toate cerintele specificate mai sus, contravaloarea lor se va transfera Cumparatorului prin transfer bancar. Termenul maxim de transfer bancar al contravalorii produselor returnate este de 20 zile calendaristice de la data receptionarii produselor si notificarii Cumparatorului privind conformitatea produselor returnate. In acest scop Cumparatorul va trebui sa transmita Vanzatorului prin email contul IBAN format din 24 caractere precum si numele titularului de cont.

Protectia datelor personale

Vanzatorul se obliga ca datele personale ale Cumparatorului sa nu fie difuzate catre terti. Cumparatorului ii sunt garantate drepturile prevazute de Regulamentul UE  2016/679 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date.
Cumparatorul işi da acordul ca datele sale cu caracter personal sa fie stocate şi prelucrate de vanzator cu scopul de a primi pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare şi de marketing direct. In conditiile Legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal şi la cererea scrisa a Cumparatorului, datata şi semnata, expediata pe adresa Vanzatorului, acesta se obliga:
- sa confirme solicitantului, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele sale personale;
- sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga datele a caror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, in mod gratuit;
- sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date. Datele cu caracter personal colectate de catre vanzator in vederea stabilirii unei relatii comerciale cu cumparatorul sunt: numele si prenumele, adresa de domiciliu, numarul de telefon si adresa de email. Toate aceste date sunt folosite numai de catre vanzator, fara a fi instrainate, in scopul derularii corespondentei si livrarii in bune conditii a comenzilor catre cumparator. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor,  Cumparatorul este de acord ca datele enumerate mai sus sa fie inscrire pe factura fiscala.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor,  Cumparatorul este de acord sa primeasca obiecte promotionale, produse gratuite, precum şi informatii prin posta, telefon, e-mail sau SMS  de la Vanzator. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, Cumparatorul accepta sa se aboneze la newsletterele 7Art.

Garantie

SC Art Limited SRL asigura garanția tuturor produselor comercializate prin site-ul www.7art.ro, potrivit dispozițiilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garanțiile asociate acestora (cu modificarile ulterioare) și cu respectarea indicatiilor privind intretinerea si garantia produselor descrise in pagina Intretinere si Garantie. In caz de vicii sau lipsa de conformitate, puteți solicita, repararea sau inlocuirea produsului. Aceasta va avea loc in termen de 30 zile calendaristice de la data la care ne-ați informat asupra defectului. Cheltuielile de transport pentru repararea sau inlocuirea produsului vor fi suportate de catre Cumparator. Garanția se valideaza cu factura fiscala receptionata de cumparator odata cu produsele comandate. Pentru fiecare cerere de garanție se intocmește un proces verbal, care va conține informatii privind produsul, data de achiziționare a acestuia, reclamația concreta privind viciile sau neconformitatea produsului. Neconcordanta dimensionala cu corpul purtatorului un constitue viciu si nu face obiectul garantiei. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta prin mijloacele specificate in pagina Contact.

Prin completarea formularului de comanda si finalizarea unei comenzi Cumparatorul se declara de acord cu Termenii si Conditiile specificate mai sus.


 Link catre Protectia consumatorului. Telefon ANPC: 0232/278.233


 

 

Cumparaturi Sigure

Comanda on-line si plateste cu cardul bancar. Platile sunt 100% securizate...

 
 

Asistenta telefonica

Solicita informatii Luni-Vineri 08.00 - 16.30, Tel 0232 223016, 0758 084132

 
Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigarii te declari de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informatii vezi Cookie policy page.
x